http://www.pizpalu.no/7-summits/

Tor Henrik er en venn av meg, som eg var så heldig å bli kjent med då vi begge klatret Aconcagua. Han fridde faktisk til sin nåværende kone via satelitt telefon fra toppen. For ein mann! Denne siden anbefaler eg at du sjekker ut, han skriv sjølv litt om formålet med denne siden nedenfor:

Historie og formål
Jeg er en hobbyklatrer som har savnet et norsk nettsted med informasjon og nyheter om ekspedisjoner. Siden dette ikke finnes så fant jeg ut at jeg får lage det selv. For ikke å gape over for mye vil jeg prøve å begrense meg til 7 Summits og 8000 meters fjell. Det er stadig mer populært for nordmenn og begi seg ut på slike eventyr så på denne siden vil jeg forsøke å samle praktisk informasjon, reiseskildringer og nyheter. Dersom noen har tilleggsopplysninger, korreksjoner eller forslag så ta gjerne kontakt.

Navnet 
Ettersom alle åpenbare domenenavn allerede er tatt måtte jeg tenke litt annerledes. Valget falt derfor på et Italiensk fjell som jeg hørte om i filmen Inglorious Basterds. Jeg syntes navnet var artig og annerledes og glemte det ikke, forhåpentligvis gjør ikke du det heller:)

http://www.pizpalu.no