7. aug, 2018

Tilbake på jobb, med ein 8mnd gammel baby!

Etter eit slaraffen liv, med feriedager hjå familien Stokke (Me feira faktisk 10 års jubileum, så mange år på rad har vi feriert hos den herlige gjengen i vakre Eydehavn!) var det attende på jobb som guider for klyva as. Ronja og Rowena var heime kl 23 etter ein 9 timers kjøretur, og gjekk rett igang med matlaging for 20 amerikanske gjester, som skulle vere med på klippe og juvvandring dagen etter. 00:30 var dei i seng, og oppe og klar til action igjen kl 0800. Eg var imponert over humøret og holdningen deira i dag tidlig, og trur dei var glad for å komme igang igjen.

Dagen starta med regn, men 10 min før gjestene kom, kom sola fram, og me fekk ein fantastisk dag! 6 timer med klippe og juvvandring, rappelering og klatring, omsom vart avrunda med ein herlig ute middag og hike til fyrlykta. Det var spreke amerikanere med oss i dag, ein familie på 20, der minstemann berre var 8mnd! 

Han smilte som ei sol på heile turen, og var til å ete opp😊Jentene sikra ivrige klatrere i klatreveggen, mens eg og Brynjel tok rappelering og hike til fyrlykta. Gjestene fekk også smake på det naturen hadde å by på i nærområdet, og både surblad og krekling var populært! 

Ronja og Rowena har no organisert alt klatreutstyret og er igang med å vaske opp. Brynjel har guida for Klyva i mange år, og er no ferdig med studiene sine, fått fast jobb, og hadde sin siste dag som guide i dag. Litt vemodig kjenner eg, men håper at han stepper inn som gjesteguide innimellom i åra som kjem. Ikkje så lett kanskje, når ein plutselig ikkje er student lenger, og ferien berre er tre veker lang. Takk for fantastisk innsats og proff guiding desse åra Brynjel👏Me set stor pris på deg!

Jentene skal arbeide med Tante Hedda i sekretariatet under førebuinga til Øygardsmila, dei skal og jobbe med bruhopping for klyva, så sjølv om sesongen nærmer seg slutten, er det meir enn nok å ta tak i👏👏😊

Kommentarer

07.08.2018 15:48

Henriette

Flinke jenter!!!!