26. sep, 2017

SykkelVM er over, nå venter Antarktis og Mt.Vinston (4892 moh)

For ei fantastisk veke det har vore! I nokon få dagar har verda fått eit lite innblikk i vårt lokalsamfunn, vår natur, folket her ute og ikkje minst eit lite innsyn i kva me kan få til på Øyane her vest i havet. Sjølv fekk eg avslutta VM søndagen med eit hopp frå Rongesundbrua Saman med 100 andre strila og bysludda 😊Det var kjekt!
No venter ei ny stor utfordring, Antarktis og fjellet Mount Vinston. Eg reiser i desember!
Kvardagen med jobb, familieliv og trening tar det meste av tida. Innimellom får eg tid til det viktigste av alt- å gle meg, å drauma, og å sjå fram til neste steg i draumen om Seven Summits. Mt Vinston blir fjell nr 6 i rekka av 7.
Saman med støttespalarar og kommunen, åpner det seg muligheter for å nå denne draumen om å bli den første strilen til å klare denne enorme utfordringa!
Denali ekspedisjonen vart ein suksess takket vere god planlegging og støtteapparatet. Me kom til topps i den tøffeste sesongen på 17 år i Denali sin klatrehistorie, av 1200 klatrere var det over 800 som ikkje nådde toppen. Men Team Denali Glacier Vikings og denne øygardsstrilen klarte det!👏🇳🇴
Eg har starta samtaler med med mine samarbeidspartnere frå Denali ekspedisjonen i Juli. Kvalitetskontroll AS, Peak fitness, Monter, Black Diamond, Falcke, Øygarden Elektriske, Marton Outdoor og Nordlyssport er allerede med vidare i arbeidet med å pushe meg økonomisk i vegen mot Antarktis. Det set eg stor pris på! Ein ny aktør er på bana, det kjem eg attende til seinare.
Ein ekspedisjon til Antarktis har oppimot same kostnadsnivå som det siste fjellet i draumen min, Mt Everest. Det går sjølvsagt ikkje å nå målet på ei lærarløn, så nå bruker eg tid framover på å samle alle gode krefter for å nå målet mitt.Eg gler meg til å ta kontakt med nye og gamle samarbeidspartnere no i haust😊

-Frå flatt hav til verdas tak- Draumen om Seven Summits.